Over ons

Shopify wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven gebruikt

Het alles-in-één handelsplatform om een bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien.

Shopify-verhaal

De eerste Shopify-winkel was die van onszelf

Meer dan tien jaar geleden begonnen we een winkel om online snowboards te verkopen. Op dat moment gaf geen enkele e-commerce-oplossing ons de controle die we nodig hadden om succes te behalen, dus besloten we ons eigen systeem te ontwikkelen. Shopify wordt tegenwoordig gebruikt door bedrijven van elke omvang, of ze nu online, in winkels of onderweg verkopen.

Onze missie

Commerce voor iedereen beter maken

Wij helpen mensen onafhankelijk te worden door te zorgen dat ze eenvoudiger een bedrijf kunnen starten, runnen en laten groeien. Wij zijn van mening dat de toekomst van de handel niet aan enkelen moet toebehoren, maar aan zoveel mogelijk mensen. Daarom verlagen we het aantal obstakels voor nieuwe bedrijven om commerce zo voor iedereen beter te maken.

Ons team en onze sociale impact

Een community bouwen voor impact

Shopify begon in een koffiezaakje met vijf mensen en heeft vandaag de dag meer dan 10,000 medewerkers over de hele wereld. Met miljoenen bedrijven die worden aangedreven door Shopify, investeren we in onze medewerkers en gemeenschappen. Onze initiatieven voor sociale impact zijn gericht op het mogelijk maken van een rechtvaardige toekomst door producten en programma's te ontwikkelen die ons team en onze merchants ondersteunen.

Onze inzet voor duurzaamheid

We bouwen een toekomstbestendig bedrijf

Shopify richt zich op de lange termijn en dat houdt in dat we investeren in onze planeet zodat we Shopify toekomstbestendig kunnen maken en onze merchants kunnen helpen om hun bedrijf ook toekomstbestendig te maken. Ons duurzaamheidsfonds geeft de markt voor koolstofverwijdering een impuls. Daarnaast kiezen we voor duurzame energie, verlagen en compenseren we onze koolstofuitstoot, en ontwikkelen we oplossingen waarmee onze merchants hetzelfde kunnen doen.

Meer informatie over Shopify

Bekroonde ondersteuning

Krijg 24/7 ondersteuning – voor, tijdens en na de proefperiode.

Contact opnemen met ondersteuning 

Carrièremogelijkheden

Bekijk vacatures bij Shopify en ontdek welke impact jij kunt hebben.

Carrièremogelijkheden 

Pers en media

Lees persberichten, biografieën van het managementteam en meer.

Voor de media