Shopify-webshop

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen

Het maken van een unieke webshop was nog nooit zo snel, makkelijk of schaalbaar.

Gratis uitproberen

Probeer Shopify 3 dagen gratis. Geen creditcard  vereist. Als je je e-mailadres invoert, ga je er ook mee akkoord dat we je marketingmails  over  Shopify sturen.
Een desktop-versie van een website die het Shopify-thema Sense gebruikt, naast een mobiele versie van een website met het Shopify-thema Taste.

Beheer en ontwikkel je bedrijf met gemak

Een foto van een paarse zonnebril op een paarse doos met daaroverheen een grafiek met verkoopcijfers.

Uitgebreid dashboard

Krijg een gedetailleerd inzicht in je webshop, inclusief je verkopen en bestellingen, zodat je je onderneming beter kunt runnen.

Gecentraliseerde voorraadtracking

Loop nooit meer een bestelling mis. Je winkelvoorraad wordt in Shopify in realtime gesynchroniseerd tussen al je verkoopkanalen.

Marketing, maar dan makkelijk

Dankzij de ingebouwde SEO-functies, geautomatiseerde marketing en apps die integreren met belangrijke marketingkanalen zoals Google en Facebook, ben je je concurrenten met Shopify altijd een stap voor.

Breng je merk tot leven

Talloze templates

Met ontelbare gratis en betaalde Shopify-thema's om uit te kiezen, is het nog nooit zo makkelijk geweest om een webshop te bouwen waar je trots op bent. En dankzij onze thema's voor specifieke branches is het heel eenvoudig om de juiste look-and-feel voor jouw onderneming te vinden.

Pas je webshop eenvoudig aan

Bezorg je kopers een unieke shop-ervaring en breng de visie van je merk tot leven. Je kunt delen slepen en neerzetten, en eenvoudig kleuren, afbeeldingen en lettertypen kiezen. Je hebt geen ontwerpvaardigheden of programmeerkennis nodig.

Voeg nog meer functionaliteit toe

Verwerk extra functies zodat je webshop kan groeien.

Logo's voor zes apps die beschikbaar zijn in de Shopify App Store: Oberlo, Yotpo, Kit, Privy, smile.io, en recharge. Allemaal zijn ze compatibel met Shopify-webshops.

Apps van hoge kwaliteit

Voeg snel apps toe zoals Shopify Search & Discovery, dat zoeken, filteren en productaanbevelingen personaliseert. Zo kun je de relevantie van je producten vergroten en meer verkopen.
Ontdek de Shopify App Store

Gepersonaliseerde content

Pas aan wat je webshop kan en hoe je winkel eruitziet door het toevoegen van gespecialiseerde informatie, zoals ingrediëntenlijstjes, gerelateerde producten, informatie over duurzaamheid, of belangrijke data.

Naadloze opschaling

Pas het design van je winkel aan met verschillende content voor verschillende klanten – alles in één winkel zonder dat je de code hoeft aan te passen. Of je nu aan de groothandel of internationaal wilt verkopen, het beheer van je onlinewinkel blijft eenvoudig en je hoeft niets te programmeren.

Ik ben erg blij met mijn winkel op Shopify. Veelzijdige features en eenvoudige installatie - een onlinewinkel runnen is op deze manier gewoon leuk!

Tina Roth Eisenberg

Ontwerper en oprichter, Tattly

Tattly

Hulpbronnen bij de hand

Bekijk deze bronnen voor handige tips en best practices.

Leer met Shopify

Met behulp van deze tutorial bouw je je onlinewinkel helemaal zelf op.

Video afspelen

Helpcentrum

Zoek documentatie over het opzetten en beheren van je webshop.

Naar het Helpcentrum

Word een van de miljoenen merken die bouwen met Shopify

Logo van het Brooklyn MuseumLogo van KotnLogo van AlessiLogo van Meso Goodslogo van tokyobikeLogo van Knix

Veelgestelde vragen

Maak vandaag nog je winkel met Shopify

Probeer Shopify gratis en ontdek alle tools en services die je nodig hebt om je bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien.