Beheer je groeiende bedrijf

Zorg voor een goed georganiseerd bedrijf met een krachtige suite voor backofficebeheer.

Probeer Shopify 3 dagen gratis. Geen creditcard vereist.
Voorbeeld van een product (een helm) met daarachter een grafiek van de totale verkoop.
;

Gecentraliseerd bestellingenbeheer

Vereenvoudig je fulfilment met behulp van gecentraliseerd bestellingenbeheer

Je producten bereiken de plaats van bestemming dankzij gestroomlijnde processen voor voorraadbeheer, bestelling, afhandeling en verzending.

Een merchant die de Shopify Mobile-app gebruikt voor het beheer van de webshop.

Voorraadbeheer

Gebruik tijd- en kostenbesparende tools om je voorraad op verschillende locaties te beheren, bij te houden en te verplaatsen.

Bestellingen beheren en verwerken

Kies de manier van verzenden en fulfilment die bij jouw bedrijf past en zorg dat je bestellingen sneller de deur uit zijn.

Retouren en terugbetalingen

Vergroot het vertrouwen van je klanten door hun retourzendingen en -betalingen probleemloos te verwerken op een voor jou overzichtelijke manier.

Tools voor automatisering van je onderneming

Schaal je bedrijf met aangepaste automatisering

Van eenvoudige automatisering tot workflows met meerdere stappen: met Flow automatiseer je eenvoudige taken zodat jij al je aandacht op je onderneming kunt richten.
Ontdek Shopify Flow
Twee actievelden die met een pijl verbonden zijn, waarmee de workflow van een geautomatiseerde taak wordt verbeeld.

Analytics en rapportage

De nodige inzichten om je bedrijf te laten groeien

Check de belangrijke statistieken in één oogopslag, bekijk uitgebreide rapporten voor meer inzichten en analyseer je data, allemaal op één plek.

Een overzichtsdashboard in het Shopify-beheercentrum met de totale verkoop, percentage terugkerende klanten, en bezoekersaantallen.

Kant-en-klare rapporten

Spot trends en kansen met toegang tot on-demand data en analytics.

Overzichtsdashboard

Krijg een beter beeld van het grote geheel met tal van statistieken die alle belangrijke facetten van je bedrijf inzichtelijk maken.

Live metrics

Weet altijd precies hoe het met je winkel gaat. Houd live al je statistieken bij, van verkeer en bereik tot bestellingen en omzet.

Gedetailleerde analytics

Schrijf je eigen datageschiedenis met Shopify Plus. Verken, visualiseer en analyseer de data van je winkel met ShopifyQL Notebooks.

Dankzij het centrale voorraad- en bestellingenbeheer van Shopify is het een fluitje van een cent om een bestelling naar de klant te sturen. Nu hebben we meer tijd om ons te richten op de groei van ons bedrijf

Christina

Re Ona

Shopify Mobile-app

De kracht van Shopify binnen handbereik

Run je bedrijf terwijl je onderweg bent. Beheer je producten, betalingen, verzendingen en fulfilment, allemaal met onze mobiele app.

Een mobiele telefoon met op het scherm de Shopify-app, waarin de productvoorraad van een webshop te zien is.

Rapportage in real time

Houd de regie, waar je ook bent, met tot op de minuut nauwkeurige cijfers over verkeer, het aantal verkopen en conversies.

Voeg producten toe

Voeg producten toe waar je ook bent. Upload nieuwe of bestaande foto's, bewerk de productdetails, stel de prijs in en meer.

Beheer je voorraad

Houd altijd en overal grip op je voorraad. Met je mobiele apparaat scan je producten, draag je ze over en voer je nauwkeurige inventarisaties uit.

Handel je bestellingen vol vertrouwen af

Van deur tot deur en alles daartussenin: ga naar de Shopify App Store en vind de ultieme fulfilmentoplossing voor al je zakelijke behoeften.

Alle tools die je nodig hebt om je bedrijf aan te sturen

Een grid met producttegels, waaronder Shop Pay, verkoopcijfers en fulfilment-tracking.

Begin vandaag nog met verkopen via Shopify

Probeer Shopify gratis en ontdek alle tools en services die je nodig hebt om je bedrijf te starten, te beheren en te laten groeien.